Fest & Catering

Hem > Fest & Catering

Kul att du hittat hit!

Vi serverar följande

DJI_0014

Fest

En fest hos Svalan är något som gästen aldrig glömmer! Oavsett om ni vill komma till Svalan eller festa i ett tält mitt ute i vildmarken, så löser vi det. En kick-off, en födelsedag, jubileumsfesten med alla kunderna, ett westernparty eller ert bröllop. Ingenting är omöjligt.

Kläder, mat, sättet att äta, dukning, sättet att dricka, musik och underhållning är ett litet urval bland saker vi ordnar till din fest.

 

Se menyer och övriga tjänster i länken nedan

pexels-photo-540522

Bröllop

När det gäller en av dom viktigaste dagarna i ert liv är det är viktigt att allt är väl planerat och att det fungerar som man har tänkt sig. Ring oss för ett möte så skräddarsyr vi ert bröllop enligt era önskemål. Vi har alla resurser att tillgodose de olika önskemål ni kan tänkas ha. Egna lokaler med eller utan alkoholtillstånd, catering med eller utan porslin eller serveringspersonal. Hjälp med bordsplacering, blommor, tårta eller allt det andra som måste planeras.

 

 

 

Se menyer och övriga tjänster i länken nedan

P1177725

Hyra porslin

Vi på Svalan har ett stort utbud av porslin till uthyrning. Vid uthyrning av porslin använder vi kassetter till tallrikarna som både skyddar och underlättar vid transport, praktiskt för dig som vill hyra porslin hos oss. När ni hyr av oss så hämtar o lämnar ni porslinet själva, eller så kan vi köra ut porslinet åt er för en mindre kostnad. Vi diskar givetvis allt porslin som returneras. Även det som ej har använts för att garantera att allt är rent och fint vid nästa uthyrning

 

Se menyer och övriga tjänster i länken nedan.

Catering till kontoret eller hemma? Fest? Bröllopstankar? Hyra utrustning?

Vi ordnar allt från catering till fest, bröllop eller hemma till finare middagar! Saknar ni porslin, värmeplattor, dukar, personal eller tillbehör till arrangemanget?
Svalan löser Era önskemål.