Konferens

Hem > Konferens

Effektiva konferenser

En konferens hos Svalan är en effektiv konferens i avslappnad och modernt utrustad konferensmiljö. Genom stora fönster kommer vår gröna omgivning nära och ger konferensen naturlig drivkraft. Varför inte öppna upp, vädra tankarna och ta andra halvlek i friska luften?

Från första kontakt till sista punkt på dagordningen ordnar vi en effektiv konferens för er. Vi har vana av konferenser med många önskemål och du får en nära kontakt med oss. Vi ansvarar inte bara för vad vi gör utan också för vad vi underlåter att göra. När du bokar en konferens hos Svalan kan du lita på att allt fungerar.

Maten är en höjdpunkt i Svalans konferenser. Vi dukar fram genuin husmanskost och väl valda tilltugg. Allt vi serverar under dagen är noga utvalt för att ge er rätt energi för hela konferensen. Varje rätt är kryddad med kunskap och klassisk matglädje.

Konferenslokaler

Alla våra konferenslokaler är modernt utrustade och ligger i en lugn miljö med gröna omgivningar.

Tabellen visar hur många platser våra lokaler har vid olika sittningar.

HELDAGSKONFERENS 300kr (ex moms)

HALVDAGSKONFERENS 235kr (ex moms)

Fri parkering i direkt anslutning till Svalan. 
I lokalerna finns dataprojektor, whiteboardtavla, blädderblock och anteckningsmateriel för kursdeltagarna. Fritt wifi i alla lokaler Under hela dagen finns tillgång till frukt, nötter och vatten. I priset ingår ankomstkaffe, förmiddagsfika, vår härliga lunchbuffé, och/eller eftermiddagskaffe med bakverk och smoothies. 

Konferensförfrågan


Konferens

Våra konferenslokaler

Lokal Skolsittning Biosittning U-bord
Svalboet 1 60 90 30
Svalboet 2 60 90 30
Styrelserum - - 20
Brunnen 80 130 -
Globen 150 400 -
konferens
R6M21859
konferens